Dag 3

15 juli 2013.

Om 8 uur opgestaan. De zon schijnt weer! Roel weer verse broodjes gehaald en na het ontbijt inpakken en wegwezen.

Een prachtige route binnendoor naar Kurtscheid. Een schitterend heuvelachtig gebied met mooie vergezichten! Genieten hoor! Tegen 11.30 uur zijn we bij Vogel in Kurtscheid. Hij kent ons en gaat direct aan de slag. Een vriend die op bezoek was hielp mee en kwam tot de ontdekking dat het de aan/afvoer van de wastafel naar de douche eraf was en daar een scheur inzat. Er zat al een prop stof tegenaan, dus lekte al bij de vorige eigenaar! De toegang is via een zijklep van de camper ,waar je met een klein handje bij kan. Gelukkig is het de vriend van Vogel gelukt met een klem een een bepaald soort tape het lek te dichten.Het heeft 1 1/2 uur geduurd maar het is gelukt. Zaak is nu de boel te drogen, gelukkig is het weer met ons!

Onderweg bij ReWe boodschappen gedaan en de B8 na het Ruhrgebied opgepakt. Ervoor heeft geen zin daar we zonder grune umwelt plakette niet door de steden komen.
We komen erachter dat er aan de B8 geen of amper stellplatze zijn. Dus om wat te zien en te overnachten zullen we toch van de B8 moeten gaan.

Rond 15.15 uur stoppen we in Hachenburg, een stellplatz aan de Burggarten (burgtuin).We hebben hier stroom, kunnen vuilwater en friswater tanken en toilet legen. Geen tv hier, want er staan hoge bomen en bergen. Heerlijk even gedouchd, ook lekker na 1 1/2 dag !!!!!Het is hier wat onrustig met jongeren. Echt een ontmoetingsplaats. Maar ze zitten gezellg bijelkaar, praten ,drinken en rijden wat met auto’s en brommers. Na 23 uur is iedereen weg en is het rustig.Wij zitten heerlijk buiten met drankje.