Dag 8

20 juli 2013.

Het is dus even rustig aan doen met Roel zijn voetje. Mooie dag om de blog online te zetten , wat ook niet vanzelf gaat.

Er gaat toch aardig tijd inzitten, om dit goed voor elkaar te krijgen. Daarnaast is de computer snel leeg en we hebben buiten pas ontvangst.
Vanmiddag op het terrasje met een watertje maar een begin gemaakt.
Vanmiddag eerst nog even “de Tour” gekeken, de laatste rit van betekenis. En spannend was het weer!!!! Morgen is Parijs alweer inzicht en is het einde Tour.

Daarna nog even lekker met de honden gaan wandelen en een paar foto’s gemaakt van de omgeving hier.

Tegen 18 uur op het terras wat gaan eten, ze hebben in het weekend “varken aan het spit” . Het was heerlijk met verse sauerkrautsalat en gekruide gebakken aardappelen en Roel had er kartoffelkloesse bij.En natuurlijk het lekkere biertje (zie gisteren)erbij. Heerlijk !!!!

Vanavond de blog nog weer verder online gezet. Morgen nog de laatste 2 dagen en een paar foto’s en hopelijk zijn we dan weer up-to-date.

Morgen gaan we weer verder. Niet zo heel ver, ongeveer 1 uur rijden. Lijkt me ook voor Roel zijn voet beter.

Een gedachte over “Dag 8

 1. Ha swester und swager 🙂

  Jullie zijn hartstikke online hoor.Leuk om te lezen en de foto’s te zien.
  Wel een wat moeizame start maar goed dat is voorbij.
  Enkel van Roel is ook niet fijn.
  Maar mooie omgeving en gebouwen en prachtig weer.
  Hier ook al is het soms puffen.
  Bij ons alles ok. Mam ook al is het voor haar ook erg warm.
  Donderdag zou ik naar haar toe maar dat hoeft niet want ze gaat s’middags zowaar naar de Maranatha waar iets is voor mensen die alleen zijn met de vakantieperiode.
  Met een dienst of iets dergelijks en koffie denk ik. Heel goed dat ze dat doet.
  En het is warm dus ik moest maar niet komen.
  Nu ga ik misschien vrijdag in de middag want ik kan wat uren opnemen. Die week erop kan ik niet werk dan die maandag extra en donderdag had ik al een afspraak staan met iemand in Utrecht.

  Misschien heeft Bart weer een opdracht via zijn docent van de foto opleiding. Die maakt nl foto;s van appartementen die verhuurd worden voor een bedrijf die ze verhuurt.
  Ook in het buitenland moet hij foto’s maken en nu mag Bart een keer meehelpen en kijken of het wat is. Dus wie weet komt daar weer wat uit rollen.

  Verder ben ik errug benieuwd hij ze het plan bij ons op het werk gaan aanpakken gezien de terug loop van de kinderen zo na de zomervakantieperiode.
  In september zal het plan op tafel komen.
  Wel spannend.

  Maar goed de berg pas beklimmen…. he Roel? 🙂

  Liefs van ons XXX

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.