Over ons

Hallo,

Wij zijn Roel en Ina. We wonen net over de grens in Duitsland. We reizen graag met onze camper door Europa. Niet zoveel als we zouden willen want Roel moet nog werken 🙂

Inmiddels hebben we een nieuwe camper, zie dit bericht. Onze oude Camper is een Hymer B584 en hij is te koop. Het is een relatief kort model van 6 m, met een hefbed en een langsslaper op de bank. De keuken zit achterin. Hij heeft een derde autostoel in het woongedeelte. Dus geen dinette met een vreselijk zittend bankje, maar drie riante zitplaatsen én de lange bank. Veel mensen vinden hem te klein, voor ons is’ie ideaal. Ik vind het jammer dat deze indeling niet meer wordt gemaakt. We zouden er zó weer een kopen.

Eind 2015 hebben we een gesloten aanhanger (geremd, 1000 kg totaalgewicht, 570 kg laadvermogen) gekocht. De camper heeft toch te weinig laadvermogen, vooral nu het toelaatbare overgewicht van 10% naar 3% is teruggebracht. In onze gaval dus van 350 kg naar 105 kg. En die 245 kg kunnen we niet missen. Die aanhanger beviel uitstekend,. Kan ik iedereen aanraden. Maar hij is nu ook te koop. We hebben hem met Carver niet meer nodig.

Onze twee honden Lisa en DJ gingen altijd mee. Inmiddels is alleen DJ er nog. Lisa had open kanker en we hebben haar mei 2016 laten inslapen.

Veel plezier op de site en, wie weet, misschien komen we elkaar wel ergens tegen.

Geef een reactie