Eslohe

We zijn woensdag naar Eslohe gereden. Geen foto’s van de route, was niet mooi genoeg. Veel industrieterreinen en stedelijke gebieden. Eslohe is een klein plaatsje in het Sauerland en er is een leuke camperplaats in het Kurpark. We staan tussen de minigolfbaan en het beekje Esselbach. Erg gezellig. Er zijn vijf plekken en een mooi servicepunt. Servicen noemen we de mogelijkheid vuil water af te laten en schoon water in te nemen. Moeten wij ongeveer elke vier dagen doen, dan is de zwartwatertank vol. Meestal is dat ook het moment waarop we sowieso gaan rijden. De koelkast is dan leeg en moet ook weer gevuld worden.

Eslohe heeft ook het DampfLandLeute Museum. Een verzameling begonnen door een lokale industrieel die allerlei zaken uit de omgeving opkocht. We hebben er genoten van Stoommachines, Landbouwwerktuigen, Diorama’s van handwerkslieden etc. Ina heeft deze keer alle foto’s gemaakt, ik had geen tijd omdat er zoveel te zien was.

Hier een kleine Fotogalerij.

En hier de uitgebreide

IMG_2281(1)
« van 60 »

Vrijdag zijn we even wezen minigolfen. We hadden precies de paar uur zon van die dag te pakken.

Je ziet Caro op de achtergrond. Zo staan we er bij.

Zaterdag weer naar huis.