RV Masters sunscreens

Voor het eerst echt ervaring opgedaan met de sunscreens van RV Masters uit Zweden. Fantastisch. Je kunt van binnen gewoon naar buiten kijken maar niet andersom. Dat wil zeggen, zolang het binnen donkerder is dan buiten. Als je het licht aandoet terwijl het buiten donker is, kan je wel zien wat er binnen gebeurt. Ook het TV scherm is duidelijk zichtbaar. Maar het belangrijkste werkt perfect. Met de volle zon op de enorme voorruit van Klein Caro blijft de temperatuur binnen aangenaam. Geen spoor van de gebruikelijke stralingswarmte die je normaal op je gezicht voelt.

De gemonteerde sunscreens.

De pasvorm is goed en het monteren was eenvoudig. Volg de handleiding en het valt allemaal reuze mee. Je moet wel met z’n tweeën zijn.

Klik op deze link voor de website van RV Masters