Bellersen

17-6. Op naar Bellersen.

Het is een klein dorpje net boven Brakel in het oosten van Nordrhein-Westphalen. We komen hier vaker. Vooral omdat er NIETS te doen is. Ja, wandelen en fietsen natuurlijk altijd. De camperplaats heeft mooie, zeer ruime plekken met een heg ertussen. Stroom is inclusief en vers water is direkt aan de plek gratis voorhanden. Dat alles voor € 12,– per nacht.

Onderweg kwamen we over een leuke weg met hellingen tot 10%. De L763 naar Gottbüren.

Na aankomst in Bellersen moet je je aanmelden op Nummer 6 aan de hoofdweg bij Frau Walburga Meise. Ze doet niet altijd meteen open. Soms is ze boven of in de tuin en hoort de deurbel niet. Deze keer ook niet. Eerst maar even servicen dus. Daarna even gebeld en ja hoor, ze was in de tuin. Ik kon meteen komen. Je krijgt na betaling een pasje voor de slagboom en een sleuteltje voor de strroom en het water.

Kort nadat we ons hadden geinstalleerd kregen we de bui die we al onderweg al een paar keer hadden geschamt. Nu dus de volle laag.

Later die middag klaarde het heerlijk op en hebben we lekker buiten gezeten. Vlakbij de camperplaats is een klein parkje. Daar ben ik met de camera even doorheen gelopen. Hier een videootje voor een indruk. Niemand gezien. Zo rustig is het hier. Eerst zie je ons uitzicht vanaf de camper. Daarna het parkje en de weg terug naar Caro. Veel plezier.

Vndaag is het regenachtig dus we hebben lekker uitgeslapen en deze blog gemaakt. Morgen rijden we naar Eslohe in het Sauerland. Daar is een leuk museum met stoommachines en zo. Net wat voor mij.