dag 7

19 juli 2013.

Vandaag weer een rijdag. Roel kijkt eerst of hij uberhaupt kan autorijden. Met bergschoenen aan gaat het redelijk. Dit geeft enige steun.

We rijden weer de B8 op. In Glashutten doen we boodschappen. Vandaar uit rijden we een stukje snelweg om Franfurt am Main heen.We hebben geen grune umweltplakette en mogen dus niet Frankfurt zelf in. Na Franfurt pakken we de B8 weer op over Hanau, Aschaffenburg (een mooie stad! Maar heeft geen stellplatz, helaas).

Hierna heet de B8 een tijdje E41.Bij Altfelt wordt het weer B8.Weer een mooie route door bos, heuvels en akkerbouw.
Na een rit van bijna 3 uur komen we aan in Marktheidenfeld wat ook aan de Main ligt. We gaan naar de stallplatz bij Landgasthof Baumhof-Tenne. Hier is een hotel bij en een restaurant. Er kunnen hier zo’n 10 campers staan. We instaleren ons want ze gaan pas om 17 uur open.

Ik ga met de honden uit, die kunnen hier heerlijk lopen. Als je iest verder loopt heb je wat bos en bouwland en kan je einden wandelen. Helaas is het daar nu wat te warm voor.
Teruggekomen gaan we ons aanmelden. We nemen een heerlijk koud bier, Sankt Martins Brau, wat hier gebrouwen wordt. We besluiten ook wat te eten. We kunnen dan gratis staan. Ze rekenen dan 3,00 euro voor stroom per dag en 1,00 euro voor schoonwater. Ook hebben ze hier wifi. Dus morgen de blog bijwerken en kijken of we de blog online krijgen.

Roel zijn voet is nog pijnlijk. Gelukkig hadden we nog ibuflam bij ons (voor zijn jicht). Is tegen pijn en onstekingremmend.Dit helpt wel. In ieder geval wordt het een aantal dagen rustig aan doen en niet teveel belasten.