Dag 17

29 juli 2013

Het weer is een stuk aangenamer en het is niet zo zonnig. Zo rond de 24 graden.

We gaan vandaag weer verder. Eerst in Bad Abbach, bij Real, nog boodschappen gedaan. En bij de Apotheek Fenistil voor de dazensteek gehaald. Is prima spul bij allergische reactie! Vorig jaar ook bij een apotheek gekregen, maar ligt nu dus thuis.

Daarna door naar de Camping in Regensburg want er moet gewassen worden. Het is maar een klein stukje rijden. Als we aankomen is de camping nog gesloten, het is ruhrzeit tot 15 uur.

Na 15 uur hebben we gelijk een plaats op het trekkersveld. We staan hutje mutje op elkaar. Op de meeste stellplatzen heb je meer ruimte! En een overnachting kost 37,- euro!!!!!Dan zit de stroom en de wasmaschine munten (3,- euro per stuk) er nog niet bij. We besluiten dat we dit volgend jaar niet meer doen. We brengen de was dan wel naar een wasserij, kost ook wat, maar nu ben je dat aan een camping kwijt.
Gelukkig is er een wasmachine vrij dus gelijk de was erin. En daarna de volgende… De boel in de droger en om 21 uur was alles klaar. Er moet nog wat was gestreken worden maar dat kan komende week ook nog wel een keer.

We kunnen dus morgen weer weg.

Rond 16.45 uur een flinke bui regen, heerlijk!

’s Avonds de blog bijgewerkt tot en met de 28e want er is hier een blogspot. De verbinding is niet super, maar met geduld lukt het wel.