dag 16

28 juli 2013

Vandaag zal de temperatuur zo tegen de 40 graden aanlopen.Er worden buien verwacht waarna het iets zal afkoelen.

We hebben in al die jaren geen vakantie gehad waarin het zolang zo warm was en waar we zoveel water en apfelschorle gedronken hebben.

Roel ging vanmorgen broodjes halen, want op zondag levert de Termen geen broodjes. Er zou een bakkerij in de buurt zijn. Na een half uur belt Roel dat hij net op de terugweg is met de honden en broodjes. De bakkerijen waren allen gesloten en hij is helemaal naar het industriegebied gelopen. Na een half uur was hij buiten adem terug. Terug was ook nog heuvel op. Roel en honden uitgeput!!!

’s Middags zijn we gaan zwemmen. De 8,- is de moeite waard: een buitenbad, diverse binnenbaden met verschillende temperaturen van 33-35 graden. Met bubbelbaden, massagebaden, stoombad, wildwaterbaan, schoudermassagesproeiers etc…. Vooral het buitenbad vond ik heerlijk en prachtig. Je zit hier boven op een heuvel en in het zwembad heb je uitzicht over de dalen en de volgende heuvels. Heel apart. Dit kennen we in Nederland niet, zwemmen met zo’n mooi uitzicht!

Roel veel in het stoombad gezeten, hij vindt dit heerlijk. Wilde eigenlijk ook nog de sauna in, maar na de stoombaden vond hij dit niet meer nodig.
We hadden de tijd met 1/2 uur overschreden en moesten per persoon een 1,- bij betalen.

’s Avonds rond 21 uur wat onweer en regen. Het meeste trok langs ons heen.

Een gedachte over “dag 16

 1. machtig 40 graden. Puf puf puf. Kom naar de kust. Wat een heldendaad om dan naar de sauna in te willen of in een stoombad te gaan zitten:-).
  Alhoewel wij de komende dagen ook weer mogen puffen.
  Ik wilde jullie vakantiestory uitprinten en naar ma sturen/ meenemen maar dat lukt niet helaas.
  Maar dan neem ik de laptop mee kan ze het lezen en zien.

  Liefs van ons XXX Bart & Hetty

  Ps Bart heeft zoals het er naar uit ziet een opdachtgever erbij om foto’s te maken van woningen/appartementen voor verhuur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.