dag 15

27 juli 2013

Weer een dag van dik over de 30 graden. Je wordt er wel erg moe van. We zitten dan ook veel in de camper met de airco aan. Dit is nog een beetje aangenaam. 26-27 graden.

We pakken de spullen weer in en gaan richting Regensburg. Onderweg worden de heuvels wat groter, dit zijn de uitlopers van de Alpen.

Ondertussen heb ik weer een dikke arm door een dazensteek die ik gisteren tijdens de wandeling heb opgelopen. Roel is zelfs diverse keren gestoken ,maar reageert er niet zo heftig op. Helaas de zalf die vorig jaar zo goed hielp vergeten, ligt ws. in de koelkast thuis..
Boodschappen gedaan, en Roel nog iets van Autan op de kop getikt.

Bij Regensburg zien we de Donau (helaas niet blauw).

Om 15.30 uur komen we aaan in Bad Abberch. Dat is vlak bij Regensburg.We staan op een mooie stellplatz bij de Kaiser Termen.

Dit is echt een kurgebied.Het is een kuuroord met zwembad, sauna, zoutgrot ,je kan er zelfs gymnastiek krijgen onder medische begeleiding etc… Alles in het kader van een gezond lijf en leden is er te vinden.

We staan hier voor 8,- per nacht inclusief stroom. Zwemmen is 8,- per persoon voor 1 1/2 uur. Douchen kunnen we daar binnen in de termen doen.

Een gedachte over “dag 15

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.