Dag 14

26 juli 2013

Ik vanmorgen half 6 wakker omdat er een camperbusje, die naast ons stond, zijn deur dicht sloeg en vertrok. Toch daarna even in slaap gevallen. Om 8.15 opgestaan.

Ik de honden uitgelaten en Roel broodjes gehaald’
Het is weer vreselijk warm!!!

Rond 12 uur besluiten we een wandeling te maken in het bos hier. Er zijn diverse routes hier. We besluiten de 7,7 km. te doen.In het bos is het ietsje koeler, maarhet blijf toch drukkend warm, geen zuchtje wind! Na 2,5 km. gutst het zweet me alle kanten van het lijf. Er komt dan ook nog een redelijke klim aan en dat wordt me nu met deze hitte teveel. We lopen het stuk weer terug en hebben er dan toch zo’n 5 km op zitten.

Terug in de camper is het redelijk koel (24 graden) en komen we, ook de honden weer wat bij. Ik neem, in de stoel, toch nog 1 1/2 uur slaap.

Om 18.15 uur gaan we nog even zwemmen in het buitenzwembad hier. Als je hier op de stellplatz staat moet je per dag 7,- euro betalen bij de kassa van het zwembad, je krijgt er dan 1 vrijkaartje voor het zwembad bij. en vandaag zijn we ook gebleven ,dus nog een vrijkaartje en konden we beide vlak voor sluiten nog even zwemmen.Hier de zonneweide.

Het is dan ook wat rustiger, want het zwembad is overdag goed vol met dat mooie weer.

Om 19 uur zijn we terug bij de camper. Hebben we een bon omdat we voor vandaag nog geen parkeerbon op de camper hadden. Dat klopt want die hadden we net gekocht. Als je je bij het zwembad aanmeldt voor de stellplatz noteren ze ook de kenteken. Volgens de man aan de kassa had het verder geen consequenties. Voor de zekerheid bewaren we onze parkeerbonnen maar als bewijs dat we wel betaald hebben.

Een gedachte over “Dag 14

  1. Ha lief dagboek. Fijn dat je weer geschreven hebt. En dank voor de mooie foto’s. Hier gelukkig koeler. Tot donderdag dan gaan we weer puffen. Ik ga zo op 1 oor en mijn grote vriend ook. Lief dagboek lekker slapen XXX:-)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.