Dag 21

2 augustus 2013

Weer een super warme dag.

Eind van de ochtend willen we weer verder. Ik verschoon weer de bedden, stofzuig de camper weer helemaal van voor naar achteren (is nodig met honden), wc even goed doen. Na 1 1/2 uur kunnen we gaan.

Jammer genoeg kan tijdens het rijden de airco niet aan omdat we geen stroom hebben, want tijdens deze warmte mis je dat wel. Dan maar raampjes open tijdens het rijden, maar zelf de wind is warm.

We rijden nu een stuk over de B85, langzaamaan rijden we weer naar boven.

Weer prachtige uitzichten, met aan de ene kant het Hinterwald en daarachter het Bayerische Wald.

Ook rijden we onder een tunneltje (lijkt een wildtunnel, maar er liep echt een weggetje over) dat helemaal begroeit is met al aardige bomen. Grappig.

Verder gaan we richting Regen.

Mooie uitzichten van het Ober Bayerische Wald en stadjes.

Langzaam zie je het landschap veranderen, het wordt weer glooiender, meer bouwland en heuveltjes. De grote heuvels en vergezichten liggen achter ons.

Onderweg nog een aardig Schlossje. Een mooie oude toren en daar omheen nieuwere gedeelte. Het ziet komisch uit.

In het stadje Bodenwohr doen we even onze inkopen ,en even daarna rijden we het dorpje Neuenschwand binnen. Een klein dorpje.

Na 3 1/2 uur rijden staan we op een mooie stellplatz bij Gasthof “Zum Troidlwirt”. Er is een apart gedeelte voor vrachtwagens (parkeervakken) en voor campers op gras of hardere ondergrond. Stroom en douches aanwezig.

Eerst maar ver-/entsorgen, want dat was in Passau niet mogelijk. Eerst het vuil water aflaten.

Dan de wc leeg maken.

Handen wassen en dan het schoonwater tanken. Deze zaken goed gescheiden houden!!! Meestal doet Roel de vieze zaken en ik het schoonwater.

In de camper is het ondertussen zo’n 38/39 graden. Gauw alles dicht en airco aan.
We gaan dus op het terrasje bij de Gasthof wat drinken.De honden krijgen, heel attent, een bak water. We eten er ook wat. Heel eenvoudig maar goed en goedkoop.