Onze eerste bestemming

We zijn aangekomen op onze eeste bestemming. De camperplaats “In de Verte” te Lottum. Zie de lokatie in “evenementen” of onderaan de pagina.  Het is een keurige, rustige camperplaats met ruime vakken. Er is WiFi, stroom en sanitair. Alles inclusief voor € 12,– per nacht. Ideaal voor ons. We zitten nu onder de luifel lekker uit te rusten.

Zo hebben we onze natuur het liefst. Op veilige afstand met een drankje in de hand.
Zo hebben we onze natuur het liefst. Op veilige afstand met een drankje in de hand.
Net geen 10 m lang.
Net geen 10 m lang.

Ons vertrek ging natuurlijk weer niet zonder slag of stoot. Het lukt ons maar niet in een keer weg te gaan. Ook dze keer moesten we na het boodschappen doen weer terug naar huis. Ik was mijn  visjasje vergeten waar mijn paspoort etc.  in zat. Ina had haar sleutels op de bijrijdersstoel van mijn  auto laten liggen. Dus wij stilletjes terug om niet door de buren uitgelachen te worden. Die zwaaien ons namelijk elk jaar twee keer uit.

De combinatie is 9,5 meter lang. ik heb het op het parkeerterrein van de supermarkt even nagemeten. Net geen twee vakken van vijf meter.

We blijven hier morgen ook nog. Beetje wandelen in het bos hiernaast.

 

[tb_google_map]