Vanavond lekker gegeten

Met een paar collega’s vanavond uit eten geweest. Naar een HotPot restaurant. Dat is een Chinese fondue maar dan in een bouillon die vergeven is van de pepers. Eigenlijk kook je het vlees in een soort dunne rode peperbrij. In het begin even wennen, daarna lekker totdat je het gevoel krijgt dat je tong opzwelt. De kleinste pikkeling zet je tong dan in brand. Dat kun je dan weer blussen met iets vets, of met alcohol. Biertje nemen dus. Of misschien wel twee. Het was erg gezellig. Jacqueline bleef me maar lekkernijen op mijn bordje leggen Jason en Carol aten maar door. In een razend tempo. Ik denk dat ik aardig wat verstouwen kan, maar daar bleek ik maar een kleine jongen. Na het eten kreeg ik van het restaurant een klein rood papieren tasje. Daaruit kwam de trofee… En setje HotPot chopsticks met een lint erom. Die zijn extra lang namelijk, zodat je in de fondue kunt vissen. En een do it yourself HotPot kant en klaar maaltijd. Voor thuis.

De WiFi is bagger hier in de lobby, maar ik zal toch proberen een paar foto’s erbij te zetten.

Een gedachte over “Vanavond lekker gegeten

  1. Is gelukt!!! Wat lekker dat eten!!!! Heb je de hele week plezier van ???

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.