Dag 2

14 juli 2013.

Quatorze juillet!!!!
Het is bewolkt en 18 graden.We hebben het vlakbij de stellplatz gelegen Molenmuseum bezocht. Hier staan velen nagebouwde miniatuur molens, uit alle windstreken. Leuk om te zien.Met de honden nog een wandeling om de Rotenbach gemaakt.

We besluiten om richting Kurtscheid(Westerwald) te gaan. Daar hebben we deze camper gekocht en daar moeten ze dus ook maandag maar eens bekijken waar de lekkage zit. We kunnen daar dan op tijd zijn. Het is erg vervelend want zo gauw we een kraan aanzetten, of water laten weglopen, komt het overal in/uit de camper en is alles weer drijf nat. Slecht voor ons (kunnen niet douchen,en reduceren waterverbruik tot een minimum), en voor de camper (lange nattigheid is,uiteindelijk, een doodsoordeel voor een camper).We komen tot de conclusie dat er ergens onder de douchebodem een lekkage zit, maar hoe kom je daarbij???

’s Middags komen we aan op de camping “Neuerburg” in Neuerbreitbach aan het riviertje “de Wied”.

Aanmelden kan je daar nergens, er is niemand te vinden. Door campinggasten worden we verwezen naar het restaurant/kroegje. Ook daar werden we verwezen naar de eigenaren die er morgen om 9 uur weer aanwezig zouden zijn. Gelukkig kregen we wel en sleutel (25,- euro borg) om ons toilet te kunnen legen.
We besloten om daar in het kroegje wat te eten. Bepaalde zaken op de kaart (schnitzel mit champignons waren niet verkrijgbaar. Nou dan maar een zigeunerschnitzel met patat en salade. De eerste twee ingredienten kregen we, de salade niet. Nee. dat hadden ze niet meer. Pfffffff. De ober was nogal stressig… Laat maar, wel minder betaalt voor het gerecht.

Daarna de foto’s van mijn fototoestel op de computer gezet en een begin gemaakt met de foto’s van de i-phone op de computer te zetten.

De nieuwe airco die we op de camper hebben (de airco die erop zat was stuk) laten zetten werkt super!