Vertrek

13 juli 2013.

We vertrokken uiteindelijk maar een uur later dan gepland, om 14 uur. De vloerbedekking in de camper, voorin, was nat, waar zou dit vandaan komen? Misschien van het vullen??? Het weer is fantastisch, daaraan ka het niet liggen.
Eerst nog even boodschappen doen bij Real.
Onze planning is om de B8 te rijden. Deze loopt vanaf Elten (DLD) naar Passau. We doen eerst op de Stellplatz in Wesel aan. maar deze is bomvol. Het is een weekend en er is ook nog een vliegshow. Dan maar verder.
Helaas blijkt het navigatieapparaat,ook onze achteruitrij camera,het niet te doen. Het is de 13e, en niet eens op een vrijdag!!!
Dan maar Roel zijn telefoon als navi gebruiken. Waar is deze… nergens te vinden (ondertussen zijn we 1 1/2 uur verder en bij Dinslaken).Toch maar terug naar huis (balen !!!!!). Het lukt ons ook nooit om in een keer weg te zijn. Altijd is er wel iets vergeten :-(.
Ach het is maar 1 1/2 uur terug. De buren (die op ons huis passen) komen kijken wat er aan de hand is. Panne??? Nee dat niet, zoals altijd kunnen we moeilijk afscheid nemen. Uiteindelijk blijkt Roel zijn telefoon in mijn auto te liggen. We hebben zijn auto vanmorgen weggebracht voor de keuring en ik heb Roel mee terug genomen.

Weer op pad.De B8 weer af. In Hiesfeld( bij Dinslaken/Oberhausen) op de stellplatz gaan staan, net bij de Rotenbach. Een mooie stellplatz bij een sport- en schietsportcentrum. Er is verder niets, geen stroom en geen mogelijkheid voor je vuil/friswater verzorging.Ik ga uiteindelijk om 19.30 koken. Ik spoel de groente, en het water komt onder de keukenkastjes vandaan sijpelen. Buiten blijkt er op diverse plaatsen water onder de camper vandaan te lekken. Roel aan het zoeken, maar had ok geen idee waar dit nu precies vandaan kwam. We hadden het ook even gehad!!!!

Ik even een simpele maaltijd gemaakt. Roel viel om 23 uur in slaap in zijn stoel. Hem dus in bed gestuurd, de honden uitgelaten en zelf ook maar naar bed.