Naar Sedan

Maandag 21 augustus 2023

Na een paar dagen in Bras sur Meuse te hebben doorgebracht trekken we verder naar Sedan. Het plan was eigenlijk om naar Charleville-Mézières te gaan, maar de camperplaats daar lijkt voor onze hoogte niet bereikbaar. Over de toegangsweg ligt een voetgangersbrug met een doorrijhoogte van 3,2 meter. Dat is voor ons te laag. Ik zie in eerste instantie op Google Streetview ook geen zekere omleidingsroute en in een oud stadje met smalle straatjes keren of achteruit moeten rijden is dan een hele uitdaging. Daarom werd het Sedan. Later bleek dat het wel kon, maar ja.

Ook hier weer een camperplaats van CampingCarPark.com. We hebben hier al eens eerder gestaan toen het nog een Camping Municipal was. Het is nu een stuk kleiner en de plaatsen zijn krap. We blijven maar één nacht. Hier onder wat foto’s van de rit er naar toe en de plaats. Bij de lokale Intermarche hebben we nog snel wat kaasjes en andere lekkernijen ingeslagen.