Dag 12

24 juli 2013

Om 8.15 uur op. Buiten is het drukkend warm.

We besluiten nog een dag te blijven. Ik ga met de honden de hele stadsmuur langs. Als je stevig doorloopt lukt dat in drie kwartier. Het is de moeite waard. Stom, weer mijn fotocamera vergeten! Roel wil de route vanmiddag ook nog wel een keer lopen dus nieuwe kansen…..

Als ik terug kom gaan we lunchen.Na de lunch ga ik eerst de camper even goed doen.Met honden in een camper is dat nodig. Dus even kastjes afnemen, stofzuigen, wc doen etc..Aan het begin van de middag willen we even ons vuilwater kwijt en schoonwater tanken. We moeten dus even rijden want de automaat staat wat verderop op de parkeerplaats.
Hierna de camper weer op z’n plaats gereden en de alles weer op zijn plek. Ook de stroom er weer aan, maar telkens blijkt de zekering van de stroomkast eruit te springen.Volgens ons komt het door de airco. Zo gauw deze aangaat klapt de zekering eruit.Het zal toch niet het ding is net nieuw !!!!!

Roel maakt hem open en komt er ook niet achter wat er stuk aan is. Uiteindelijk koppelt hij de stroom van de airco eraf.

Even later is weer de zekering eruit. Roel besluit een andere kabel buiten eraan te doen, we hebben er nog een bij ons. En zowaar gaat dit goed. Eerst de koelkast weer op electra…. Ook dit gaat goed. Dan de boiler…. ook dat lukt en dan toch de airco maar weer aansluiten. Alles gaat goed. Pffffffff opluchting bij ons allebei.
Het blijkt dus de kabel te zijn. Deze gaat ook al zolang mee als dat wij camperrijden, en dat is meer dan 20 jaar.

Ondertussen is het 16 uur dus misschien morgen nog samen de wandeling langs de stadsmuur maken, we hebben tenslotte alle tijd.
Ook is het geweldig gaan regenen en onweert het wat.

Opgelucht nemen we maar een roseetje en een biertje!!! Proost.