Kamperen bij de boer

Van Han-sur-Lesse zijn we donderdag naar Hillesheim in de Eiffel gereden. We zijn op weg naar Attendorn voor de Attahöhle, maar nemen een paar dagen rust. Onderweg in Duitsland nog even boodschappen gedaan.

Mooi weer smalle wegen en mooie luchten. Prima ritje dus.

Het weekend wordt mooi, we denken erover te gaan barbecuen. We strijken voor het weekend neer bij de boerderij van de familie Maas aan een misschien wel drukke weg. Althans, volgens de commentaren in de camperplaats-gids. We zullen het niet weten want de weg was afgesloten wegens asfalteringswerk. We konden er van de andere kant gelukkig wel in. En de boerderij was inderdaad nog bereikbaar. Een mooie rustige plek (nu dus) op een terrein voor de boerderij. Met de WiFi van de boerderij geprobeerd contact met de website te maken, maar de verbinding is te traag. E-mails enzo gaat nog wel, maar foto’s uploaden naar de site is geen doen. Het duurt te lang en dan worden alle foto’s geweigerd door een time-out van de site. Geeft niet, maar we wilden eigenlijk de site bijwerken. Het is leuker als je regelmatig kunt bijwerken.

We staan dus op een melkveebedrijf met ongeveer 40 melkkoeien, zo vertelt ons de oudere boerin. Alles roodbont en alles uit eigen fok. De eigen stier staat gewoon in de wei in de kudde. Hartstikke leuk en eigenlijk puur natuur. Ik kon hem niet goed vinden tussen de koeien, dus de boerin riep “Gustaf” en jawel, de stier keek op en duidelijk onze kant op. We hebben twee nachten gestaan, broodjes ’s morgens aan de spiegel, verse rauwe melk en verse eieren. Heerlijk.

Dus twee dagen lekker niets gedaan. ???

De camper
De camper
We staan heerlijk alleen op het veld
We staan heerlijk alleen op het veld

[tb_google_map]