Site bijwerken en warm

Van de Attahöhle in Attendorn zijn we naar Bielstein/Wiehl gegaan. Daar staan ve op een speciaal camper terreintje met gravel voor de gebouwen van de camping. Hier is de WiFi wel OK. Goede uploadsnelheid, dus ik kan met de site aan de slag.

Het is hier goed toeven. Dinsdag niet veel gedaan, beetje lezen, beetje puzzelen, beetje slapen. Het wordt wel erg warm. Vandaag, woensdag, zelfs nóg warmer. We hebben besloten de hele dag binnen te blijven met de airco aan. Er moet ook nog een beetje gewerkt worden. Ina maakt nog een verslag en ik werk de site bij. Lekker koel in de camper.

Vanavond gaan we hier in het restaurant een hapje eten en morgen, donderdag, weer op pad. Eerst hier in Wiehl een grot bezoeken, dan door naar het noorden van het Sauerland. In Iserlohn is ook nog een bekende druipsteengrot met het “Deutsches Höhlenmuseum”. Ik ben benieuwd.

 

[tb_google_map]