Terug in Changzhou

Ik ben weer in China. Voor mijn werk, helaas, maar toch. Goede vlucht gehad, alleen moet je zo belachelijk vroeg op Schiphol zijn. Voor het geval het druk is bij de security. Dat was nu dus niet het geval. IN 20 minuten overall doorheen. Dus ruim 2 uur wachten voordat je in het vliegtuig mag. Enfin, het is niet anders. We hadden een relatief korte vlucht. Een startbaan dichtbij de terminal en wind mee. Dus drie kwartier eerder in Shanghai dan gepland. Wel slecht geslapen, een uurtje maar, en vier keer wakker. Alles doet dan zeer. Meer beenruimte maakt de stoelen niet beter.

Het bedrijf zorgt ervoor dat ik van het vliegveld wordt gehaald en naar het hotel gebracht. Dat is bijna vier uur rijden. In de auto nog wel wat geslapen. Mooi hotel, het Fudu Traders in Changzhou. Heb een paar foto’s gemaakt. Het uitzicht is ook weer fantastisch. Ik zit op de 20e verdieping van 32. Uitzicht naar het Oosten.

Panorama van het uitzicht
Panorama van de kamer
Panorama van de badkamer
Gezien vanaf de toegangsdeur
Hij wast en hij spoelt en hij droogt. O ja, doortrekken kan ook. ūüôā