Weer op reis: Zomervakantie 2020

Dit jaar zijn we wat later onderweg dan anders. ook bij ons heeft Corona daar invloed op uitgeoefend. Om te voorkomen dat we na de eerste corona-golf met alle collega’s tegelijk op pad zouden gaan heeft ons bedrijf verzocht een aantal vakantiedagen eerder op te nemen. Wij zijn daardoor eind mei-begin juni twee weken thuis geweest. De rest van onze normale juni-vakantie hebben we nu opgenomen. Dus we hebben nu drie weken.

Onze eerste etappe was naar Nieuw-Dordrecht. Daar twee nachten op een zeer aanbevelenswaardige camping gestaan. Het Heerenhof aan de Heerenstreek. We zijn daar even op familiebezoek geweest en hebben lekker twee dagen uitgerust. Heerlijk.

Van Nieuw-Dordrecht naar Thedinghausen. Stellplatz aan het kasteeltje. Heerlijk rustig. Het regent wel een beetje, maar dat kunnen we wel gebruiken na al die hitte. We fleuren helmaal op. Morgen gaan we een stukje fietsen en het kasteel bezoeken. Vooralsnog denken we twee nachten te blijven, maar dat zien we altijd wel.

Tot morgen.