Dinsdag 4 januari 2022

Gisteren hebben we niets bijzonders gedaan. We staan vandaag wat op tijd op want we willen weer verder. Eigenlijk willen we verder naar het noorden maar het aantal corona gevallen stijgt daar weer zo snel dat we er vanaf zien. De stijging komt vooral door de nieuwe Omikron variant. We besluiten naar Nordrhein Westfalen te gaan naar Recke. Eerst weer ver- en entsorgen. In Uelsen een volle gasfles gekocht bij de Raffaisenmarkt en bij de K + K boodschappen gedaan.

We belanden bij de mooie stellplatz Marina Hafen. Het is niet druk, er staat maar één Van en we kunnen mooi aan het water staan. Wat een prachtige plek !! Deze plaatsen zijn verhard wat met dat natte weer wel zo prettig is. In de zomer zal het hier al snel vol staan, zeker aan het water. Er is nog een stellplatz bij het restaurant maar daar sta je niet zo mooi.