Maandag 27 december 2021

Ik was vanmorgen redelijk op tijd wakker, Roel bleef nog een uurtje liggen. Het is bewolkt, nevelig en wat licht vriezend weer.

We starten rustig op vanmorgen. Na de lunch ga ik afwassen en stofzuigen. Roel gaat op de fiets een gasfles omruilen. We stoken tot nu toe vooral op diesel. Als Roel een drie kwartier later terug komt blijkt dat hij nog al commentaar heeft gehad omdat hij geen FFP masker droeg maar een ‘gewoon ‘ mondkapje. Het blijkt dat hier in Niedersachsen in winkels een FFP masker verplicht is. Soms wordt je er gek van dat er in ieder Bundesland en vaak zelfs in een Kreis weer andere regels gelden. Met veel gedoe heeft hij toch een nieuwe gasfles meegekregen.

Gisteren kwam er nog een camper bij en vandaag ook nog drie. Tot nu toe hebben we geen stageld betaald omdat de parkeerautomaat in ‘onderhoud modus’ is. Even later komt er iemand de automaat legen en verhelpt het probleem.

Roel gaat nog even bier halen en dan valt langzaam de avond weer in.