Dag 23

4 augustus 2013

Om 9 uur opgestaan, we hebben wat langer gelegen. De zon schijn, maar het is buiten qua temperatuur aardig. Roel gaat op broodjes jacht met de honden, maar hij komt zonder brood terug. ’s Zondags zijn in Bayeren de meeste bakkers gesloten, dit integenstelling tot elders, waar je ’s zondags tot 11 uur ’s morgens brood kan kopen.
We hadden al wat achter de hand, molenroggebrood.

Lekker buiten gegeten.

We maken van vandaag, een “keuteldag”.

Ik moet nog een paar dingen uitwassen. Dan strijk ik nog een paar overhemden die vorige week gewassen zijn. Ik heb een heel klein stoomstrijkijzertje bij me, en die doet het prima!

Roel klust ook wat aan de camper. Een uitzetpootje is krom (1 1/2 week geleden gebeurd, en kon niet goed meer ingedraaid worden. Dus met tape vastgezet).Helemaal recht is hij nog niet, dit moet thuis gebeuren, maar het pootje kan weer in- en uitgedraaid worden. Ook de wielmoeren nog even natrekken van de band die vorige week lek was. Olie nog even controleren.

Ik daarna de blogs weer bijgewerkt, alleen online zetten lukt niet o, ook niet met de blogspot van Roel zijn telefoon. In Bayeren is ook het netwerk onvangst slecht. Hopelijk lukt het deze week nog ergens!

Om een uur of twee gaat het wat onweren en regenen. Het meeste van de buien trekt langs ons heen.

Morgen naar Coburg. We willen de bus van 11.15 hebben.

Een gedachte over “Dag 23

  1. Ha zus en zwager

    leuk jullie te volgen en mooie wel warme reis zo te horen en zien.

    Geniet nog even.

    Liefs van ons XXX

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.