Trévières

We staan op een leuke camping municipal in Trévières. Morgen gaan we met de camper naar Omaha Beach. Het zou met de fiets kunnen, is ongeveer 10 km, maar dan moeten we een behoorlijke hucht over en daar hebben we geen zin in. Bovendien is er hier niet veel ruimte om de honden te laten lopen, dus nemen we ze morgen mee. Kunnen ze ff lekker op strand rennen. Hoop ik.

Je zult je wel afvragen wat een ongebreidelde ijver ik ineens aan de dag leg. Het zit zo, we hebben hier op de camping WiFi. Dus kunnen we nu alle foto’s uploaden. En nog aardig snel ook 🙂 Vandaag een lekker rustig dagje op de camping doorgebracht. Ina heeft stof gezogen, een wasje gedaan en de lakens verschoond. Ik ben hiermee bezig geweest.

Zoals het er nu naar uitziet blijven we tot en met de feestdag Quatorze Juillet. Veel Fransen hebben een lang weekend en we verwachten dat het de veertiende erg druk wordt met thuiskeerders.

 

[tb_google_map]

Een gedachte over “Trévières

 1. Ha zus en zwager.

  Leuk om even te zien en te lezen hoe het jullie vergaat. Ze te zien erg goed.
  Heerlijk!!
  Ik neem de laptop mee en kijk even of ik aan mam jullie foto’s verslagen kan laten zien vandaag.
  Hier vandaag 20 graden en wat regen.
  Alles verder goed.

  Dikke kus van ons: Bart & Hetty

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.