We zijn weer op weg

Zo, na een lang weekend met schuttersfeest en onkruid opruimen zijn we eindelijk weer op pad. Dinsdagmiddag vertrokken en wel 15 (ja, vijftien) kilometer gereden naar Wesel. Camperplaats “Romerwardt”. Even tot rust komen. Vertrekken is bij ons altijd een hectische gebeurtenis. Er moet op het laatste moment nog van alles en met zo’n tuin is er altijd nog wel iets wat je eigenlijk had moeten doen. We vertrekken daarom altijd later dan gepland en komen dan de eerste dag niet zo ver.

Van de Römerwardt op woensdag naar het zuiden. We willen zo ver mogelijk door Duitsland naar beneden omdat er veel meer overnachtingsmogelijkheden zijn dan in Frankrijk. Op naar de snelweg dus. Niets voor mij. Met 85 km/uur (door de aanhanger) is er zo ongelofelijk weinig aan, dat ik mijn ogen bijna niet open kan houden. Twee stops en 320 km verder een plekje gezocht om te overnachten. Bij toeval komen we zo in Ladenburg terecht.

Dat blijkt een alleraardigst oud stadje te zijn. We besluiten een dag te blijven en een rondgang door het oude hart te maken. Veel vakwerkhuizen uit de periode 1500 – 1700. Erg mooi. Tenslotte is een leuke vakantie belangrijker dan een doel. We zien wel hoe ver we komen dit jaar.  Morgen verder naar Mulhouse. Hier een paar foto’s van Ladenburg.

2 gedachten over “We zijn weer op weg

 1. Schöne Bilder und euch eine gute und vor allem unfallfreie Reise. Möge euch Gesundheit, Glück und Menschen wohlgesinnten sein. Toll das ihr euch die Mühe mit einem Blog macht. Mal sehen ob ich dies dann auf meiner Irlandreise auch schaffe, Garantien gebe ich keine dafür 😉

  Schön wäre es wenn die Bilder im Blog als Album angelegt wären, so das man ein Bild anklicken kann, es sich vergrössert und dann direkt zum nächsten Bild weiter geblättert werden kann.

  Lieber Gruss aus der Schweiz Jürg

  1. Danke für eure lieben Wünsche. Ich werde es mit den Bildern mal anders versuchen. Es müssten eigentlich zwei Schaltflächen unter jedes Bild sein. Ist aber nur eine, und die verweist auf das aktuelle Bild. Wenig sinnvoll.

   Gruß aus Mulhouse,

   Roel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.