Netphen en de Quest For Water.

Dinsdag zijn we van Haus-Dülmen naar Netphen gereden zoals eigenlijk het plan was vóór de radiator besloot te gaan lekken. Netphen heeft een uitgebreid Freizietpark met een zwembad/sauna, een kunstijsbaan, sporthal, minigolf, kartbaan en manege. Wij mochten parkeren op het verstgelegen parkeerterrein van het complex, Geen probleem natuurlijk, maar het was allemaal een beetje verlopen. Het blad was niet opgeruimd zodat er op onbereden plekken een laag zachte zwarte modder was ontstaan. Natuurlijk waren dat ook de plaatsen die voor Campers waren bedoeld. Het water was al afgesloten, dus we konden onze tank niet bijvullen, Gelukkig konden we nog wel het vuile water kwijt. Op zich een prima plaats hoor, alleen onderin een diep dal. Daar kon onze schotelantenne niet over de rand kijken en we hadden dus geen TV die avond. Voor mij was dat niet zo storend want ik ben lekker naar de sauna geweest. Een mooi uitgeruste, kleine sauna met een leuke tuin. Heerlijk. Zeven keer in verschillende sauna’s geweest. Een beetje moe maar voldaan weer naar de camper.

Woensdag op pad naar Siegen. Dat ligt op 20 minuten rijden, maar zou een leuke stad zijn en we moeten boodschappen doen. Normaal doen we dat onderweg, maar we kwamen geen supermarkten tegen waar we met de aanhanger makkelijk konden parkeren. Dus eerst naar de Stellplatz. Omdat we geen water konden tappen was dat onze eerste prioriteit. Een plek vinden waar het water nog niet was afgesloten. We hadden geluk. De eerste de beste werkte. Een mooie, bestrate plaats, redelijk vlak en groot genoeg voor de aanhanger. Dus eerst even water getankt. Ook de twee 10 liter jerrycans in de aanhanger gevuld.

[tb_google_map]

Nu nog boodschappen. De aanhanger afgekoppeld om de stad in te rijden. Er was een Supermarkt niet al te ver weg waar we konden inslaan voor de jaarwisseling. Daar ook maar weer eens een pakketje vuurwerk gekocht. Ik ben nu in het gelukkige maar kortstondige bezit van 10 vuurpijlen. Helaas lag ook deze Stellplatz in een diep dal, dus ook hier geen TV. We hebben de avond heel gezellig doorgebracht met twee ronden Mahjongh. Ik ben in het gelukkige bezit van het Mahjongh spel van mijn ouders. Een prachtige set been op bamboe in een mahoniehouten kist, heerlijk zwaar. Maar morgen is het oudjaar en dat kan niet zonder TV. Dus morgen weer op pad.