De laatste halte

Voor onze laatste overnachting zijn we in Wesel neergestreken. We wilden eigenlijk eindelijk eens naar het Pruisenmuseum in Wesel. Helaas Pindakaas. Ze zijn aan het verbouwen en gaan pas in de voorzomer weer open. Geen Pruisen dus. In elk geval konden we bij Real boodschappen doen. Voor het hele weekend en maandag. Ina moet maandag naar de oogarts die haar gaat verdoven. Ze mag dan geen auto rijden. Taxi dus.

Op de Stellplatz Römerwardt staan we op een ruime plaats. Ik heb de geschaarde opstelling nog eens geprobeerd. Het is best lastig om dat scharen precies op de goede plaats te laten gebeuren. We hadden hier de ruimte om dat nog eens uit te proberen. En het lukte na een paar keer steken. Precies in het vak.

image-47 blank
Zo staan we dan. Precies in het vak. De luifel rust op het dak van de aanhanger.

Ik heb de luifel even uitgedraaid om te kijken hoe dat eruit ziet. De hoek van de luifel ligt mooi op het dak van de aanhanger. Is een heel knus hoekje geworden. Ik heb alleen gemerkt dat het toch beter is om de wagen in deze stand af te koppelen en dan de camper een klein stukje naar voren te rijden, zodat de hoeken op een lijn liggen. Dan is er bij de deur toch iets meer plaats. Als we langer blijven staan is dat beter.

image-50 blank
Hier kun je zien dat de aanhanger iets te dicht bij de deur van de camper uitkomt.

 

[tb_google_map]

Een gedachte over “De laatste halte

  1. Ha zus en zwager

    Jullie zijn alweer even thuis maar heb net nog even jullie reisverslagen gelezen en bekeken. Leuk!
    Mooie dingen gezien en gedaan en ik wordt technisch nog wijs van Roel ;-).
    Ik ben benieuwd naar jullie volgende avonturen!
    Liefs Hetty XXX

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.