Eindelijk op pad

Zo, het is gelukt. We zijn eindelijk op pad voor onze vakantie. Het weekend hadden we nog een paar afspraken en maandag en dinsdag hebben we nog in de tuin en om het huis geklust.

Woensdagmiddag om een uur of vijf hadden we alles voor elkaar. Auto en aanhanger geladen, boodschappen gedaan. We hebben niet eens nog een keer terug naar huis gehoeven omdat we iets vergeten waren. Da’s volgens mij voor het eerst. Het is deze dag maar een uur rijden. Hemelsbreed 45 km naar Lottum. We zijn daar vorig jaar ook al geweest. Heerlijk rustig plekje. Dit jaar stonden de rozen in bloei.

image

De eerste paar dagen doen we niet veel, even lekker uitrusten.

image

Donderdag wilde ik naar de Tour kijken, blijken we geen ontvangst te hebben. Na veel gezoek en op internet te hebben gekeken blijkt CanaalDigitaal, de satelliet-tv provider, de instellingen te hebben veranderd. Dat hebben ze wel via het infokanaal laten weten, maar omdat er thuis automatisch updates plaatsvinden vergeet je zoiets weer. Instellingen aangepast, zenderlijst opnieuw ingeladen, alles weer OK. Bij onze buurman lukte dat niet, die heeft dus bij ons ’s avonds naar Duitsland-Frankrijk gekeken. Was erg gezellig.

Voor de wedstrijd hebben we lekker gebarbecued met ons nieuwe weggooibarbecueopklapstandaardje. 🙂 Handig dingetje. En lekker gegeten.

image

image

Vrijdag gaan we door naar Maastricht.