Parc Florale de Source in Olivet

Zaterdag 15 juni. We besluiten vandaag bij de camper te blijven en wat “aan te rommelen”. De weken voor deze vakantie heb ik mijn fotospullen weer uit het stof gehaald. de inventaris weer eens opgepoetst en aangevuld met zaken die meer aan de moderne tijd voldoen. Zo heb ik een niewe flitser en een tele zoom objectief aangeschaft. Dat moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. Dus ik proberen de boel op de fiets te pakken. Geen kans dus. Statief veel te groot, tassen te zwaar. Ik mag in het park dat ik uitgezocht heb niet fietsen en sjouwen is voor mij geen optie ūüôā

 Maar, ik heb een fietsaanhanger die ik ook als een soort winkelwagen kan opzetten. Dus de koppeling voor dat ding aan de fiets gefrommeld. Past niet helemaal goed omdat deze fietsen schijfremmen hebben en die zitten in de weg. Toch gelukt. Ik op pad met alle spullen in de aanhanger en dan met de wagen het park in.

Eerst teleurgesteld. In het park zie ik eigenlijk niets dat het fotograferen waard is. Vind eigenlijk al dat de dag veroren is maar zie dan een bloempje dat ik niet kende, Heel fragiel met twee lange blaadjes naar beneden. Vanaf dat moment ging het steeds beter. Ik zag steeds meer en kwam weer helemaal in mijn vertrouwde vorm. Of het goed is of niet moet je zellf maar bekijken. Eenmaal weer thuis genoten van dat lekkere bier op het terras.  

IMG_7494-2016x1512
IMG_7492-2016x1512
IMG_7513-2016x1512
IMG_7514-2016x1512
IMG_7515-2016x1512