Probleem met de WC-kassette, Trier.

Zondag 13 augustus 2023

De afdichting tussen de WC-cassette en de WC pot lekt. Dat betekent dat er telkens een paar druppels lang de cassette lopen en zich ophopen in de kuip daar onder. Gelukkig niet op de vloer van de camper. Eerst maar eens goed schoongemaakt en ontsmet. Het is kennelijk al een tijdje aan de gang, want het rook al behoorlijk. We besluiten daarom een tussenstop in Trier te maken. Daar is vlak bij de camperplaats een filiaal van Fritz Berger. Zij verkopen allerlei reservedelen voor de Thetford cassettes, hopelijk ook een nieuwe dichtring.

Maandag 14 augustus.

Op de Camperplaats Trier de dichtring van de cassette vervangen. Alles was nog schoon, dus verder geen probleem gehad. Omdat het vlot ging hoeven we hier maar één nacht te blijven staan. Trier hebben we al eens uitgebreid gezien en ons doel is tenslotte Frankrijk. We besluiten de volgende dag direkt door te rijden naar Bourbonne les Baines. Daar is een CCP camperplaats achter het Thermal Bad. 280 km is wel een hele tippel, dus deze keer maar zoveel mogelijk over de snelweg.

Morgen verder.