De eerste week

11-12-2023 tot 18-12-2023

We beginnen onze reis met een paar familiebezoeken in Nederland en hebben daar afspraken voor gemaakt. Eerst naar Rotterdam, dan via Den Haag naar Den Helder en het laatste stuk via de afsluitdijk naar Leeuwarden. In Den Helder hebben we het Marinemuseum bezocht. Dat was erg leuk. Zie hier een fotoimpressie.#

De onderzeeër Tonijn was ook een leuk bezoek. Er waren twee vrijwilligers aan boord die op de Tonijn zelf of op het zusterschip hadden gevaren. Zij konden goede verhalen vertellen en uitleg geven over de apparatuur. Een bezoek zeker waard.

Hierna hebben we een paar dagen in Uelsen doorgebracht. De betaalautomaat daar was weer eens kapot. Netjes gemeld via het aangegeven e-mailadres, geen reactie. Drie nachten gratis gestaan. Het wordt tijd om naar het zuiden te gaan. We rijden via Reken naar Jülich. Aan het Brückenkopfpark staan we altijd heerlijk en we hebben hier de kerstdagen doorgebracht. De Rur stond hier behoorlijk hoog, maar bleef ruim binnen haar oevers.

Tijd om weer verder te gaan.