Herbstein

Vandaag 8-6-2024 zijn we naar Herbstein gereden. Er is daar een redelijke camperplaats bij de Vulkantherme. Dat is een warmwaterbad dat het water uit 1000m diepte haalt met een temperatuur van 32,5°C. Er was ook een Sauna bij, dus daar ben ik zondag even geweest. Kleine overzichtelijke opzet met drie Sauna’s 60°C, 85°C en 95°C, een stoombad en natuurlijk crushed ijs, dompelbad, ligweide etc. Heerlijke uurtjes doorgebracht. Het was prachtig weer en ik ben een beetje verbrand.

De batterijen van de camper doen het met zoveel zon uitstekend. met het losse 200W paneel erbij kunnen we het stroomverbruik prima bijhouden. De nieuwe Starlink doet het ook prima, we zijn helemaal tevreden.

Maandag 10-6 zijn we doorgereden naar het oude stadje Rotenburg an der Fulda. Zijn we nooit eerder geweest. Maandag is dus een rij-dag (82 km) met onderweg boodschappen doen etc. We zijn helemaal binnendoor gereden tot onze camperplaats in Braach. Erg leuke route door alle dorpen. Hier is een video-impressie.

Morgen gaan we Rotenburg bezoeken.

Blijf kijken